adds

Ένα πουλάκι μας είπε...

Ένα πουλάκι μας είπε.......

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Τώρα...αρχίζουν τα δύσκολα!

   Όπως προέβλεψε ο συνάδελφος, Tartakis, σαν άλλος Νοστράδαμος, οι διακοπές έφτασαν στο τέλους τους προ δύο ημερών...οι μαθητές ξεκινούν το διάβασμα, οι καθηγητές επιπλήττουν όσους δεν ξεκίνησαν ακόμα και γενικά για μια ακόμη φορά οι πόλεις σφύζουν από ζωή λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων των πολιτών...Και σαν να μην έφτανε αυτό, έρχεται άλλο ένα νέο που θα ταράξει τον κόσμο σας! Πρέπει να φανείτε δυνατοί, πρέπει να στηρίξουμε ο ένας τον άλλον σε αυτό! Οι κουκουμάφκες δεν θα είναι μαζί σας πια κάθε μέρα...Όχι μην κλείνετε το παράθυρο, μην το πατήσεις το "Χ" είπα! Μα καλά ούτε ένα δάκρυ δεν αξίζουμε σαν κουκουμάφκες και εμείς?
Τέλος πάντων, το θέμα είναι πως προβλέψαμε την στέρηση που θα πάθετε..(είπα μην πατήσεις το "Χ") και αποφασίσαμε, αυτές τις λίγες μέρες που θα αναρτούμε καινούρια άρθρα, να λαμβάνουμε υπ' όψιν και τις δικές σας ιδέες προς συζήτηση! Σας δίνουμε λοιπόν με ευλάβεια το παρακάτω e-mail και σας εμπιστευόμαστε να το κρατήσετε ασφαλές και μακριά από λάθος χέρια! (λέμε τώρα):

boufosgonekoukou@gmail.com

Πραγματικά λυπούμαστε που δεν θα έχουμε την ευκαιρία πια να ανταλλάσσουμε απόψεις καθημερινά αλλά τουλάχιστον με αυτόν τον τρόπο θα βλέπουμε τις δικές σας μαζεμένες, θα απαντάμε σε αυτές και θα επιλέγουμε κάποιες για να τις αναπτύξουμε σε κάποια ανάρτησή μας!
(Δηλαδή τώρα που το πάτησες τι κατάλαβες?)
Χαιρετίσματα αγαπητοί μου αναγνώστες,
και εις το επαναναρτείν!

Boufos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου