adds

Ένα πουλάκι μας είπε...

Ένα πουλάκι μας είπε.......

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Σκεφτείτε φυσικά!!!!!

Ακούμε συχνά, μην σας πω και κάθε μέρα, για την ρύπανση του περιβάλλοντος. Τι κάνουμε όμως γι' αυτό; ....................... Η απάντηση προφανώς είναι τίποτα! (με εξαίρεση κάποιους συνειδητοποιημένους ανθρώπους)
Οι κυβερνήσεις όλων των χωρών υπόσχονται ένα καλύτερο περιβάλλον, αλλά ότι έχει να κάνει σχέση με το περιβάλλον είναι πάντα τελευταίο στην αντζέντα των πολιτικών. 
Σήμερα υπάρχουν πάνω από 200 πυρηνικά εργοστάσια σε όλο τον κόσμο, απ' τα οποία τα πιο πολλά είναι χτισμένα πριν απ' το 2000, καθιστώντας τα πολύ επικίνδυνα. Επίσης, οι "οικολόγοι",κατα τ' άλλα, πολιτικοί μας είχαν σχεδιάσει μέχρι το 2030 να χτιστούν άλλα τόσα περίπου σε όλο τον κόσμο, πράγμα που δεν νομίζω ότι θα το επιτρέψει ο κόσμος, μετά από αυτό που γίνεται στη Φουκοσίμα. Το πυρηνικό εργοστάσιο της Φουκοσίμα με τις τεράστιες εκπομπές ραδιονεργού νέφους έχει προκαλέσει τεράστιες ζημιές στο περιβάλλον. Μετά από αυτό, πώς τολμούν οι (Τούρκοι π.χ.) να λένε ότι θα χτίσουν πυρηνικό εργοστάσιο; Θέλουν να πάθουμε τα ίδια? Δεν μας φτάνουνε το Τσέρνομπιλ και η Φουκοσίμα;

Πέρα απ' τα πυρηνικά όμως συμβάλουμε και εμείς στην ρύπανση του περιβάλλοντος στην καθημερινότητα μας.
Μία το γεγονός ότι πετάμε κάτω στους δρόμους, στα πεζοδρόμια, στις λίμνες και στα ποτάμια σκουπίδια και πολλά άλλα, μία το γεγονός ότι χρησιμοποιούμε πολύ το αυτοκίνητο, μία ότι καταναλώνουμε πολύ ηλεκτρική ενέργεια με αποτέλεσμα να χρειάζεται να χτιστούν κι' άλλα εργοστάσια.
Πόσα να αντέξει και αυτό το περιβάλλον;;;
Μία το ένα , μία το άλλο.....πφφφφ

Ποιο προτιμάτε? Αν είναι αυτό που νομίζω, κάντε το σωστό!


  Σκεφτείτε φυσικά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Αν έχετε να προσθέσετε κάτι πάνω σ' αυτό το θέμα μην διστάσετε να το μοιραστείτε μαζί μας στα σχόλια! "
Tartakis

<Γίνετε μέλος στην επίσημη σελίδα του blog μας στο facebook!!>       http://www.facebook.com/pages/Koukoumafkes-blog/159981420706823

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου