adds

Ένα πουλάκι μας είπε...

Ένα πουλάκι μας είπε.......

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Όλες οι κουκουμάφκες στην πίστα!

Ξέρετε τι ανακαλύψαμε μετά από αμέτρητες μελέτες και πειράματα στα υπόγεια μυστικά εργαστήρια εμάς και ένα σύντομο ξεφύλλισμα του TV Zaping? Τα κορίτσια μαθαίνουν λεκτικά, δηλαδή με το κήρυγμα, ενώ τα αγόρια βιωματικά (δηλαδή θα σφάλλουν μέχρι να πάθουν)!
Έτσι λοιπόν, εμείς οι άρρενες κουκουμάφκες, αποφασίσαμε να ζήσουμε αυτοπροσώπως κάθε είδος εμπειρία και να σας τη μεταφέρουμε έχοντας πάθει και, συνεπώς, έχοντας μάθει.....μετά τον ύπνο στη φωλιά της moviebuff (βρείτε της εσείς ένα νέο όνομα), τις επικίνδυνες μαγειρικές και το εξίσου επικίνδυνο οικογενειακό δείπνο που διεξήχθησαν με επιτυχία ήρθε η ώρα για...
 Δ  Ι  Α  Γ  Ω  Ν  Ι  Σ  Μ  Ο            Τ  Ρ  Α  Γ  Ο  Υ  Δ  Ι  Ο  Υ


ή αλλιώς


F  R  I  E  N  D  '  S            V  I  S  I  O  N


εντάξει το παραδεχόμαστε, δεν είναι και το πιο ευφάνταστο όνομα που θα μπορούσαμε να βρούμε....αλλά έχει ένα στυλ! δε βρίσκετε?
Το θέμα είναι λοιπόν πως ο διαγωνισμός θα καλυφθεί από τους εξαίρετους reporters μας και μάλιστα θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα και την ευγενική χορηγία του αγαπημένου σας blog (όχι δεν εννοώ τους τσεκουράτους, τις koukoumafkes εννοώ!)

Γι' αυτό μείνετε δικτυωμένοι, όσο μπορείτε τέλος πάντων, και παρακολουθείστε με αγωνία τον μεγαλύτερο διαγωνισμό παναγρινιακώς! Όχι από τώρα μην αγχώνεστε, απλά βάλτε το στα προσεχώς σας!
 Εις το επανιδείν

Boufos

1 σχόλιο: