adds

Ένα πουλάκι μας είπε...

Ένα πουλάκι μας είπε.......

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Rihanna gets louder and louder...

    Και εγώ με τη σειρά μου σας καλωσορίζω στις Koukoumafkes! Όπως φαίνεται, είναι η δικιά μου σειρά να απαντήσω σε ένα ερώτημα που θέσαμε, σαν ομάδα, στην πρώτη μας ανάρτηση.
Την προηγούμενη φορά είχαμε αναφέρει ότι η Rihanna έβγαλε ένα καινούριο single, το Only girl (in the world), και ότι θα θέσει σε κυκλοφορία ένα καινούριο άλμπουμ το οποίο θα λέγεται "Loud". Εε..λοιπόν, εγώ θα σας δώσω κάποιες περαιτέρω πληροφορίες και στοιχεία σχετικά με την καινούρια της δισκογραφική δουλειά και το καινούριο της single!
    Η Rihanna στις 13 Σεπτεμβρίου έθεσε σε κυκλοφορία το τραγούδι "Only girl (in the world)" και έδωσε τη δυνατότητα να το κατεβάσουν οι fans της μέσω itunes. Το τραγούδι ανέβηκε στη θέση 1 στα itunes charts, και όταν έβγαλε και video clip για το τραγούδι (στις 14 Οκτωβρίου) ανέβηκε στη θέση 4 στα European Hot 100 Singles και στη θέση 3 στα US Billboard Hot 100 καθώς και σε πολλά άλλα charts, σε δεκάδες χώρες, σε όλο τον κόσμο, ανέβηκε σε παρόμοιες θέσεις. Επίσης, έχει γίνει πλατινένιο στην Αυστραλία και χρυσό στην Νέα Ζηλανδία και στην Ελβετία. Απ' ότι φαίνεται έχει γίνει μεγάλη επιτυχία, και δικαίως γιατί είναι ένα πολύ ωραίο και δυναμικό τραγούδι, το οποίο σε ξεσηκώνει και σε κάνει θες να χορέψεις. Αν και το video clip δεν ήταν και πολύ καλό, σε πολλούς άρεσε, και αυτό που παρατήρησα είναι ότι όλοι λέγανε ότι η παλιά Rihanna επέστρεψε.
    Τώρα, όσον αφορά τον καινούριο της δίσκο ο οποίος θα κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο στις 16 Νοεμβρίου, η Rihanna έχει ανακοινώσει την λίστα των τραγουδιών και έχει αποκαλύψει το εξώφυλλο του δίσκου της.

Official Track List:
1. S&M
2. What's My Name? ft. Drake
3. Cheers (Drink To That)
4. Fading
5. Only Girl (In The world)
6. California King Bet
7. Man Down
8. Raining Men ft. Nicki Minaj 
9. Complicated
10. Skin
11. Love The Way You Lie (Pt. II) ft. Eminem




     Θα ήθελα όμως να σταθώ λιγάκι στο What's my name? ft. Drake, το οποίο θα είναι το επόμενο single του δίσκου. Το τραγούδι αυτό είναι διαθέσιμο να το κατεβάσει ο καθένας μέσω itunes (από 2 Νοεμβρίου). Θα ήθελα, επίσης να ακούσω τη γνώμη σας για αυτό το τραγούδι, γι' αυτό να και ένα link για το τραγούδι--> http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_994386&v=quULxuN0UWQ&feature=iv
    Ακόμα, θα ήθελα να σταθώ και στο Love the way you lie (Pt. II) ft. Eminem για να πω κάποια πράγματα σχετικά με το τραγούδι και πως προέκυψε. Στην αρχή, η Rihanna ισχυρίστηκε πως δεν ήθελε να τραγουδήσει την συνέχεια του υπέρ-επιτυχημένου single, επειδή πίστευε πως δεν θα μπορούσε να ανταγωνιστεί το original. Στην πορεία όμως, υπήρξε αλλαγή σχεδίων: <<Αρχικά ηχογραφήσαμε μία έκδοση χωρίς ηλεκτρικά όργανα που τραγούδησα μόνο εγώ. Το λάτρεψα... Στην συνέχεια προσθέσαμε drums και σε μία τρίτη εκδοχή έκανε φωνητικά και ο Eminem. Το πρώτο και το τελευταίο take ήταν τα καλύτερα.>>, είπε η Rihanna σε συνέντευξή της. Όμως, θα ήθελα και την γνώμη σας... εσείς τι πιστεύετε; θα είναι καλύτερο ή χειρότερο από το original; Να και ένα link για να το ακούσετε και να πείτε την γνώμη σας-->  http://www.youtube.com/watch?v=pniMu0_Och4
    
Αυτά για σήμερα αγαπητά μου koukoumafkakia μέχρι την επόμενη φορά.... τα λέμε! :)

1 σχόλιο: