adds

Ένα πουλάκι μας είπε...

Ένα πουλάκι μας είπε.......

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Καλύτερα οι ...3 μας!

   Αγαπητές μου κουκουμάφκες σας λείψαμε? φαντάζομαι πόσο μίζερα θα πέρασε η τελευταία περίοδος χωρίς να διαβάζετε τα, δημιουργημένα με πολλή αγάπη για τους αναγνώστες μας, άρθρα που κάνουν τη ζωή να φαίνεται λίγο καλύτερη απ΄ότι είναι....(αν δεν παινέψουμε το blog μας θα πέσει να μας πλακώσει...στη θεωρία τουλάχιστον!)
   Ωστόσο ήρθε η ώρα να πατήσετε το πλήκτρο της παύσης για την κατάθλιψή σας και να στολίσετε τα ράμφη σας με ζεστά χαμόγελα διότι, παρά τις αντιξοότητες και τα εμπόδια που αντιμετωπίσαμε επιστρέφουμε δριμύτεροι με εκπλήξεις, αλλαγές και δώρα! για να μπούμε για τα καλά στο santa claus πνεύμα που μας πρέπει!
    Ας αρχίσουμε με τις αλλαγές : Θυμάστε που κάναμε το μάθημα της πρόσθεσης πριν από 2 εβδομάδες, στην ανάρτηση της Κυριακής? Ε τώρα θα εμπλουτίσουμε τις μαθηματικές μας γνώσεις με την εκμάθηση της πράξης της αφαίρεσης. Υπήρξαμε2, υπήρξαμε 3, και 4 και 5 και για πρωτοτυπία δεν γίναμε 1013, απλά ξαναγίναμε τρεις! Η αγαπητή mooviebuff θα αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας, κάτι το οποίο η ίδια βλέπει σαν προαγωγή...(πτωχή μου mooviebuff)... ενώ η "νέα συνεργάτιδα", την οποία δεν προλάβατε ακόμη να συνηθίσετε, πήρε την "όχι και τόσο έμπειρη" πένα της και χαιρέτησε την ομάδα των κουκουμαφκών, κάτι το οποίο εμείς βλέπουμε -στην καλύτερη περίπτωση- ως υποβιβασμό! Η ανακατάταξη των στηλών ήτο για μια ακόμη φορά αναπόφευκτη και έτσι θα παρακολουθήσουμε την δυναμική Rockoula να αναλαμβάνει τη στήλη του θεάτρου- κινηματογράφου ενώ η θρυλική αφεντιά μου θα έχει την ευθύνη και της κοινωνικής στήλης!
  Συνεχίζοντας με τα δώρα! Θα δημιουργηθεί e-mail το οποίο θα είναι υπό κουκουμαφκικής διαχείρισης και εκεί θα μπορείτε να στέλνετε θέματα  τα οποία με τη σειρά μας θα μπορούμε να σχολιάσουμε, ενώ μέσω του λογαριασμού αυτού θα έχουμε την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε μαζί σας...και εσείς από τη μεριά σας, την ευκαιρία να μας γνωρίσετε!(ελπίζω να μην περιμένατε δωρεάν laptops στο άκουσμα των δώρων)
   Και τελειώνοντας, όσον αφορά τις εκπλήξεις, δεν μπορείτε να τις μάθετε για τους αυτονόητους λόγους!
 Αυτά για σήμερα αγαπητές κουκουμάφκες,πάρτε μια βαθιά ανάσα και ετοιμαστείτε για μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εβδομάδα!!
        by Boufos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου