adds

Ένα πουλάκι μας είπε...

Ένα πουλάκι μας είπε.......

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Βλέποντας μαζί τα MTV EMA 2010....

    Γειά σας και πάλι αγαπητά μου koukoumafkakia! Καινούριο ρεπορτάζ και σήμερα, με θέμα τα MTV EMAs (European Music Awards) που έγιναν την Κυριακή στις 7 Νοεμβρίου.
    Ας ξεκινήσουμε, λοιπόν, με την παρουσιάστρια η οποία ήταν η εκθαμβωτική και πολύ όμορφη, Eva Longoria. Η Eva Longoria ήταν πολύ αστεία και συμπαθητική και έδωσε μία εύθυμη νότα μέσα σε όλο αυτό το show! Το προτώτυπο που είχαν αυτά τα mtv emas ήταν ότι υπήρχε και ψηφιακός παρουσιαστής, ο Justin Bieber, στην συγκεκριμένη περίπτωση. (ψηφιακός παρουσιαστής σημαίνει ότι έβλεπε παράλληλα με τους θεατές και σχολίαζε ότι γινόνταν απευθείας, αλλά αυτό ήταν δυνατό μόνο για εκείνους που παρακολούθησαν το show από τo internet και συγκεκριμένα από την επίσημη ιστοσελίδα των mtv emas). Πάντως, έχω να πω ότι μου την έσπασε λιγάκι η έννοια του ψηφιακού παρουσιαστή... και γιατί ο Bieber? Γιατί πρέπει να κάθομαι να βλέπω τι λέει ένα 16 χρονο?... (sorry bieber fans).
    Ας πάμε τώρα στους υποψήφιους και τους νικητές των emas! Την πρώτη θέση όσον αφορά τις υποψηφιότητες την πήρε η Lady Gaga και η Katy Perry, έχοντας 5 υποψηφιότητες και την δεύτερη ο Eminem και η Rihanna, έχοντας 4 υποψηφιότητες. Πάντως, απ' ότι φαίνεται την παράσταση την έκλεψε η Gaga έχοντας κερδίσει 3 βραβεία, Best Pop, Best Female and Best Song, σε αντίθεση με την Katy Perry η οποία κέρδισε 1, Best Video. Επίσης, 2 βραβεία κέρδισε ο Bieber, Best Male και Best Push Act. Και πολλοί άλλοι, όπως ο Eminem (Best Hip Hop), οι Paramore (Best Alternative), οι Thirty Seconds to Mars (Best Rock), η Ke$ha (Best New Act), οι Linkin Park (Best Live Act) κ.α., κέρδισαν από 1 βραβείο σε διάφορες κατηγορίες. Δυστυχώς, όμως ο Σάκης μας δεν κέρδισε το βραβείο Best European Act, στο οποίο ήταν υποψήφιοι και πολλοί άλλοι, από κάθε χώρα της Ευρώπης, όπως ο Enrique Iglesias, η Inna, ο Dima Bilan και πολλοί άλλοι. Αλλά, από όλους αυτούς το βραβείο το κέρδισε ο Marco Mengioni απο την Ιταλία (Ο.ο? περίεργο, εε?). Ωστόσο, έγιναν και κάποιες απονομές-έκπληξη όπως το βραβείο Free your Mind το οποίο πήρε η Shakira για τις προσπάθειες της να βοηθήσει τα παιδιά της Αφρικής να πάνε σχολείο και γενικά για τους φιλανθρωπικούς της σκοπούς. Το άλλο βραβείο-έκπληξη ήταν το Global Icon το οποίο πήρε ο Bon Jovi.
    Καλά όλα αυτά, αλλά είναι και κάπως βαρετά! Αυτά που είχαν ζουμί ήταν οι εμφανίσεις των διασήμων επάνω στη σκηνή. Τα mtv emas άνοιξε η Shakira τραγουδώντας το καινούριο της single, Loca και το Waka Waka. Με την εκπληκτική της κίνηση και την υπέροχη φωνή της η Shakira έκλεψε την παράσταση και τα mtv emas 2010 ξεκίνησαν πολύ ωραία. Στην συνέχεια, οι πασίγνωστοι Kings of Leon τραγούδησαν το Radioactive και έλαβαν ένα τεράστιο χειροκρότημα από τους fans τους. Μετά από αυτές τις μεγάλες εμφανίσεις, το κοινό απογοητεύτηκε ακούγοντας την Katy Perry να τραγουδάει το Firework, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ενώ το τραγούδι είναι ωραίο δεν το εκτέλεσε καθόλου καλά. Παρ' όλα αυτά το κοινό την χειροκρότησε! Στη συνέχεια, ακολούθησε η εμφάνιση της Rihanna η οποία ήταν πολύ καλή και θεωρήθηκε ως highlight της βραδιάς. Με μία πολύ καλή ερμηνεία και σκηνική παρουσία εντυπωσίασε το κοινό των mtv emas. Έπειτα, ο Kid Rock και το Born Free εντυπωσίασε και ξεσήκωσε τα πλήθη με την ωραία του φωνή και το πολυ καλό rock κομμάτι του. Λίγο πιο μετά, έκανε την εμφάνιση της η Miley Cyrus η οποία με το τραγούδι Who owns my heart και με την ωραία της σκηνική παρουσία ξεσήκωσε τα πλήθη. Στη συνέχεια, έκανε εμφάνιση το πασίγνωστο rock/metal συγκροτημα Linkin Park και ,φυσικά, ξεσήκωσαν το κοινό με το τραγούδι Waiting For the End. Μετά, έκανε την εμφάνιση του ο Plan B με το πασίγνωστο τραγούδι She said και ως επόμενο άρεσε στο κοινό! Αμέσως μετά, ο B.o.B και η Hayley Williams τραγούδησαν το υπερ-επιτυχημένο single του B.o.B,  Airplanes και η Ke$ha, με το επιτυχημένο single της, Tik Tok, ξεσήκωσαν το κοινό! (Παρατήρησα, εν το μεταξύ, ότι η Ke$ha έχει πολύ λεπτή φωνή ώρες ώρες.... :/ ). Και για το finale, o Bon Jovi εντυπωσίασε τα πλήθη τραγουδώντας παλιές επιτυχίες του όπως το It's my life και πολλές άλλες. Με την πολύ ωραιά του φωνή και τα πολύ ωραία του τραγούδια, έκλεισαν τα MTV EMAs!

Τώρα, αν κάποιος από εσάς, koukoumafkes, θέλει να δει τα MTV EMAs, μπορεί να το δει ολόκληρο το show, εδώ --> http://ema.mtvgreece.gr/video

Αγαπητές μου koukoumafkes, καπου εδώ τελείωσε η ανάρτηση μου! Μέχρι την επόμενη φορά.... τα λέμε!

by Tartakis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου