adds

Ένα πουλάκι μας είπε...

Ένα πουλάκι μας είπε.......

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Αγαπητές κουκουμάφκες δεν σας ξεχάσαμε!

Και όχι μόνο δεν σας ξεχάσαμε αλλά όλη τη βδομάδα δουλεύαμε για σας....ρίξαμε λοιπόν μια γερή ανακαίνιση στο αγαπημένο μας blog και ετοιμάσαμε τα θέματα τα οποία θα συζητήσουμε αυτή τη βδομάδα!
Πρώτα απ' όλα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως στο blog αυτό που τόσο αγαπάτε (όσοι το ξέρετε) εκφράζουν τις απόψεις τους (ο καθείς στην δική του στήλη) 5 κουκουμάφκες και εκ των πραγμάτων θα υπάρξουν από εδώ και πέρα 5 στήλες τις οποίες θα χρησιμοποιείτε ως πηγές της ενημέρωσής σας! Και επειδή αντιλαμβάνομαι τη σύγχυση σας εφόσον ορθά σκέφτεσθε πως την προηγούμενη εβδομάδα σχολιάστηκαν μόλις τρία θέματα ....θα σας δώσω την εξής απλούστατη εξήγηση: Πολλαπλασιαστήκαμε! Και πλέον έχουμε εκτός από πολιτικό και παντός τύπου καλλιτεχνικό ρεπορτάζ, και αθλητικό και ελεύθερο σχολιασμό κοινωνικών φαινομένων! Και προχωρώντας στα πρακτικά,από εδώ και πέρα θα ισχύει το εξής πρόγραμμα:
-Δευτέρα--πολιτικό ρεπορτάζ
-Τετάρτη--μουσικό ρεπορτάζ
-Πέμπτη--αθλητικό   "  "
-Παρασκευή--κοινωνικό " "
-Σάββατο--Κινηματογραφικό  " "
Και για να σας διευκολύνουμε ως προς το να μας ξεχωρίζετε θα χρησιμοποιούμε ψευδώνυμα τα οποία θα αναγράφονται στο υποσέλιδο κάθε άρθρου...
Και μπαίνοντας στο ψητό, αυτή τη βδομάδα θα επικεντρωθούμε στο αποτέλεσμα των περασμένων εκλογών εξηγώντας τους παράγοντες που οδήγησαν σε αυτό, τι έγινε στα Europe Music Awards? οι νικητές, τα ευτράπελα. οι ζωντανές εμφανίσεις και πολλά άλλα, το βασικό ένστικτο : μια ταινία που ανέδειξε μια από τις μεγαλύτερες ηθοποιούς του Hollywood, την πασίγνωστη Sharon Stone , ποιες είναι οι εντυπώσεις μας από αυτή την ταινία?, ματς Πανιωνίου-Ολυμπιακού και Μίλαν-Ρεάλ, τι συμπεριφορά παρουσιάζουν οι φίλαθλοι απέναντι στους ποδοσφαιριστές?, και τέλος ο πρωτότυπος σχολιασμός της κοινωνίας μας από την (όχι και τόσο) έμπειρη πένα της νέας μας συνεργάτιδας! Αγαπητές μας Κουκουμάφκες  περιμένουμε ανυπομονησία τα σχόλια σας και τις παρατηρήσεις σας πάνω στα άρθρα μας! Μέχρι την επόμενη ανάρτηση μας (και εμένα προσωπικά), βαστάτε γερά!
                                                                                                                                    
                                                                                                                                    by BouFoS

2 σχόλια:

  1. Αυτό με την πένα το προσπερνάω, για να συμφωνήσω με τον κατενθουσιασμένο Μήτσο: εμπρός, κουκουμάφκες!!! xD

    ΑπάντησηΔιαγραφή