adds

Ένα πουλάκι μας είπε...

Ένα πουλάκι μας είπε.......

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Γιατί το αυγό έχει άλλη χάρη....

  Grammy's Awards χθες! Έγιναν τόσα πολλά πράγματα που θα πρέπει να καθίσω να γράφω σελίδες ολόκληρες για να σας πω τι έγινε! Γι' αυτό, πολύ συνοπτικά, θα σας πώ για 3 πράγματα που συζητήθηκαν και σήμερα και άφησαν καλές εντυπώσεις. Για εμφανήσεις θα μιλήσω φυσικά, γιατί όλα αυτά με τις απονομές κουράζουν!

1. Η Lady Gaga για άλλη μια φορά έκανε τους πάντες να μιλούν για αυτήν...

Με το που είδαν όλοι το αυγό, είπαν Lady Gaga! Ποιός άλλος; Να δώ τι άλλο θα σκεφτεί αυτή η γυναίκα.....
Η Gaga, που λέτε, έμεινε μέσα στο αυγό μέχρι την εμφάνιση της η οποία πρέπει να άρεσε σε πάρα πολλούς γιατί όντως ήταν πάρα πολύ καλή. Αυτό φαίνεται και απο το χειροκρότημα στο τέλος!
('Cause she was born this way, you know.... :p)



2. Μετά ο Eminem έκανε μία πάρα πολύ καλή εμφάνιση για την οποία δεν έχω να πω και πολλά γιατί ήταν ο κλασικός Eminem. Ωστόσο, τραγούδησε πολύ καλά μπορώ να πω (αν και δεν ξέρω από ραπ)! Μου άρεσε πάρα πολύ η όλη εμφάνιση εκτός από την Rihanna , η οποία χρειάζεται κάποια μαθήματα φωνητικής! :) Το κοινό ξετρελάθηκε απ'ότι καταλάβατε...
(Love the way you lie και I need a doctor)


3. Ο γνωστός Justin Bieber με τις πολλές θαυμάστριες και τους πολλούς haters :), έκανε την εμφάνισή του, μαζί με τον ταλαντούχο στο χορό και πολύ καλό του φίλο και συνεργάτη, Usher! Όπως θα καταλάβατε όλα τα κορίτσια ακούστηκαν για τα καλά, τα κορίτσια με τον bieber fever δηλαδή! hahaha(ας γελάσω) :p                           
(Never say Never και OMG!)


Για πείτε και εσείς, ποιος σας άρεσε πιο πολύ? Το αυγό, ο ράπερ ή ο 16χρονος;;; εεε?

Πολύ φοβάμαι όμως ότι λόγω των πνευματικών δικαιωμάτων των Grammy's μπορεί τα παραπάνω video να διαγραφτούν. Σε περίπτωση που διαγραφτούν, θα αντικατασταθούν. :)

Tartakis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου