adds

Ένα πουλάκι μας είπε...

Ένα πουλάκι μας είπε.......

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Are you f#$*^n' kidding me?



Η γνωστή σε όλους μας Rihanna έβγαλε καινούριο video clip για το τραγούδι S&M. (το οποίο σημαίνει Scandal&Media απ' ότι διάβασα, γιατί νόμιζα πως έλεγε Sex&Music ή κάτι τέτοιο)
Προσοχή!!!
  • Αν δεν έχετε δει το video clip σας προειδοποιώ ότι δεν είναι και ότι καταλληλότερο για μικρές ηλικίες. Ο λόγος είναι ότι παραπέμπει λιγάκι σε πορνό, αλλά δεν είναι! 
  • Αν πάλι το έχετε δει, θα ξέρετε ήδη το λόγο γιατί τα είπα τα παραπάνω.
Αφού να φανταστείτε θεωρήθηκε  ακατάλληλο και τώρα πια το s&m για να το δεις θα πρέπει να είσαι άνω των 18. :(
Έβαλα αυτή τη φάτσα --> :( γιατί αν δεν έχετε λογαριασμό που να έχετε δηλώσει ότι είστε άνω των 18, δεν θα μπορείτε να το δείτε το video clip και όλα αυτά που λέω θα είναι άχρηστα.

Τέλος πάντων, εδώ η Rihanna προσπαθεί να δείξει....δεν έχω καταφέρει ακόμα να καταλάβω τι θέλει να δείξει ακριβώς. Ότι μισεί τον τύπο και τα ΜΜΕ, γενικότερα, ότι της αρέσει το σεξ; Τι;;; Δεν έχω καταλάβει!
Τώρα σοβαρά... απ' ότι διάβασα το video clip έχει κριθεί στο youtube ως ακατάλληλο σε 11 χώρες συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας! Γενικά, υπάρχει μια μεγάλη διαμάχη γιατί το θεωρούν πολλοί προσβλητικό το video clip. Ωστόσο, όταν το BBC έκανε edit στο κομμάτι και το έφτιαξε έτσι ώστε να μην ακούγετε το "sex", "whips" και "chains" και το μετονόμασε το τραγούδι από "S&M" σε "Come on!" η Rihanna απάντησε ως εξής στο twitter: "Are you f#$*^n' kidding me?". Τέλος, ο σκηνοθέτης αυτού του video clip δεν ανησύχησε καθόλου για τις αντιδράσεις που προκάλεσε το video clip γιατί αυτό ήθελε να πετύχει!  Το πιστεύετε; :Ο

Θα ήθελα πολύ να το δείτε το video clip και να μου πείτε απόψεις σχετικά με το video clip!
Για όσους μπορούν να το δουν... Καλή διασκέδαση!  ;)


Tartakis


1 σχόλιο:

  1. Are you f#$*^n' kidding me?
    Oh, come on!! Βγάζει ΜΑΤΙΑ ότι αντιγράφει τη GaGa!
    Ω, μα δεν καταλαβαίνεις τι θέλει να δείξει; Δεν ξέρεις από Τέχνη, χρυσό μου! Γιατό αν ήξερες, θα καταλάβαινες (είναι εξάλλου αυτονόητο) πως θέλει να ξεπεράσει τη δικιά μας Τζούλια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή