adds

Ένα πουλάκι μας είπε...

Ένα πουλάκι μας είπε.......

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Κρίση και στην ελληνική μουσική!!!

   Δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει αλλά τελευταία μεγάλη αύξηση σε πωλήσεις έχει παρατηρηθεί στη ραπ (αναμειγμένη με ποπ). Ιδιαίτερα από τότε που ο Eminem έβγαλε το love the way you lie με την Rihanna και ο B.o.B. το Airplanes με την Hayley Williams, πολλοί "ράπερς" για να βγάλουν λεφτά ακολούθησαν το ίδιο μοτίβο αναμιγνύοντας τη ραπ με ποπ. Σαν αποτέλεσμα, η ραπ να αλλοιώνεται και να εξευτελίζεται από κάποιους υποτιθέμενους ράπερς και καινούριοι ατάλαντοι τραγουδιστές να τραγουδάνε και να "πλουτίζουν" αφήνοντας έξω από τον χώρο της μουσικής ανθρώπους με πολύ μεγαλύτερο ταλέντο. (πάρε παράδειγμα τη Στικούδη)
   Εμείς οι Έλληνες μη δε δούμε κάτι απ' έξω να γίνεται και να έχει επιτυχία.... αμέσως να το κάνουμε και εμείς! Καλά δεν υπάρχει δημιουργικότητα σε αυτή τη χώρα;;; Πάλι καλά, που υπάρχουν ακόμα οι παλιοί να μας δείχνουν με το τεράστιο ταλέντο τους τι θα πει Ελλάδα και να διατηρούν αναλλοίωτη τη μουσική τους μέχρι και σήμερα. Επίσης, πάλι καλά, που υπάρχουν και νέοι οι οποίοι με τη φοβερή τους δημιουργικότητα, φαντασία και ταλέντο δημιουργούν πραγματικά, δίνοντας μια ελπίδα ότι η Ελλάδα μπορεί να βγάζει και δικά της τραγούδια, χωρίς να χρειάζεται να αντιγράφει τραγούδια ξένων καλλιτεχνών για να έχουν επιτυχία. (π.χ. Master Tempo-Υπάρχουν στιγμές = Tinie Tempah-Written in the stars)
   Γι' αυτό ως κουκουμάφκες θα προσπαθήσουμε να προωθήσουμε νέους καλλιτέχνες-ανερχόμενα αστέρια, με σκοπό να δείξουμε ότι υπάρχουν άτομα που προσπαθούν να δημιουργήσουν και να προσφέρουν κάτι στο κοινωνικό σύνολο. Όπως κάναμε με τους Forget it, έτσι θα συνεχίσουμε να προωθούμε άτομα ή ομάδες ατόμων να γίνουν πιο γνωστοί μέσα από τις koukoumafkes.

Εσείς koukoumafkakia τι άποψη έχετε πάνω σ' αυτό το θέμα;

Tartakis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου